Időzítés

Regisztrácós határidő: október 31. éjfél

I. online forduló: október 26. 16:00 - november 6. éjfél

Az első fordulóban egy szerverrel való kommunikációt kell kialakítani.

II. online forduló: november 7. 16:00 - november 27. éjfél

A második fordulóban programozási feladat vár Rátok: Xonix játékost kell fejleszteni a megadott szabályok alapján.

Döntő: 2017. december 1.

A döntőbe a 12 legeredményesebb csapat (10 diák + 2 senior csapat) kerül be a második forduló eredményei alapján. A döntő helyszíne az Ericsson budapesti irodaháza lesz.

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.