Gyakori kérdések

Feladatok

A résztvevők egy facebook csoportban tudnak kommunikálni egymással, belépés után elérhető a linkje.

Regisztráció

Nincs az iskolámban helyi szervező megadva. Kihez forduljak regisztrációs kódért?
Írj egy e-mailt az info@ericssonbajnoksag.hu-ra, és segítünk!

Van nevezési díj az Ericsson Bajnokságra?
Nincs, a verseny teljesen ingyenes mindenki számára.

A versenyen való részvételhez kötelező a hallgatói jogviszony?
A versenyre nem feltétel a hallgatói jogviszony: középiskolások, egyetemi/főiskolai hallgatók és végzett szakemberek (seniorok) jelentkezését várjuk.

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.