Your chance to change the world

Ericsson Magyarország

Találd meg a jövőd nálunk!

Az Ericsson szabadságot, támogatást és erőforrást ad az ideális karrierúthoz! Nálunk megmutathatod, hogy mire vagy képes olyan projekteken dolgozva, amelyek megváltoztatják a kommunikáció jövőjét. Budapesten található az Ericsson második legnagyobb európai K+F központja. Itt megtapasztalhatod, milyen egy globális szervezet kultúrája, milyen változatos a különböző részlegekkel, helyszínekkel és vezetőkkel való együttműködés és közös munka. Innovatív és elfogadó munkakörnyezetünk biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból. A munka-magánélet egyensúlya, a szakmai fejlődés lehetősége és egy nagyszerű társaság áll az ericssonos karrierút középpontjában.

Milyen az Ericssonban az élet? Nézd meg itt!

Álláslehetőségek itt

Az Ericssonról:

Az Ericsson lehetőséget teremt a kommunikációs szolgáltatók számára, hogy az összekapcsolhatóság minden értékét kiaknázzák. A vállalat portfóliója, a Hálózatok, a Digitális Szolgáltatások, a Menedzselt Szolgáltatások és az Új üzleti területek tevékenységének célja, hogy fokozza ügyfeleink hatékonyságát, támogassa digitalizálódásukat, és új bevételi lehetőségeket teremtsen.

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. Kollégáink jelenleg olyan fontos előremutató technológiai területeken dolgoznak, mint az 5G, az IoT, a Cloud, a hálózati analitika, valamint a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás.

A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója. Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. 

Az Ericsson Magyarország a magyar társadalom és kultúra részének tekinti magát – az ezzel járó felelősséggel együtt. Tudatában van annak, hogy ez a hosszú távú piaci jelenlét és a partnerszintű együttműködés elengedhetetlen feltétele. Az Ericsson Magyarország emberközpontú, sikerre ösztönző, egészségtudatos munkáltatói politikáját számos díjjal ismerték el: Az Év Vállalata (Figyelő TOP 200 – 2017), Az Év Önkéntes Vállalata (2017), Családbarát Munkahely(2017, 2003) “Legjobb Női Munkahely” Díj (2. hely, 2016), Az Év Intelligens Vállalata Díj (2014, 2015)„Legjobb Munkahely” Díj (2009, 2012), „Az év legeredményesebb vállalata” Díj (2010, 2011), Kármán Tódor Díj (2000, 2011),„Év Leginnovatívabb Vállalata” Díj (2009), Társadalmi Felelősségvállalás Díj (2008).

További linkek az Ericssonról: