Ericsson Programozó Bajnokság

Ericsson Programozó Bajnokság 2017

YOUR CHANCE TO CHANGE THE WORLD

Kedvenced a programozás a C, C++, JAVA, Python nyelvek valamelyikén?
Szeretsz versenyezni?
Szeretnéd Te is formálni a jövő technológiáját?

Ha igen, akkor itt a helyed!
Az Ericsson Programozó Bajnokság országos szakmai verseny középiskolásoknak, hallgatóknak és tapasztalt programozóknak (senior).

Miért érdemes részt venni?

Izgalmas szakmai kihívás, új tapasztalat egy tekintélyes céggel együttműködésben és értékes díjak várnak. Ha bejutsz a döntőbe, azzal egyúttal teljesíted az Ericsson K+F Központ szakmai felvételi tesztjét és egy lépéssel közelebb kerülsz az Ericssonos karrierhez!

Mi a feladat?

A verseny három fordulós. Az első két forduló online zajlik: az első fordulóban a megadott szerverrel való kommunikáció kialakítása a cél. A második fordulóba így mindenki bejut, akinek sikerült megfelelő kapcsolatot teremtenie a szerverrel.

A 2. fordulóban pedig Xonix játékost kell fejleszteni a megadott szabályok alapján..

A legjobb 12 csapat jut tovább az országos döntőbe (10 diák + 2 senior csapat), mely Budapesten, az Ericsson irodaházában kerül megrendezésre.

Díjazás

A fődíj Ericsson Studio látogatás stockholmi hétvégével, két csapattársaddal megnézhetitek a jővő technológiáit!

A második helyezett csapat versenyzői egy-egy Asus Zenpad 3S 10 tabletet nyernek, a harmadik helyen végzett játékosok egy-egy JBL Flip 4 Bluetooth hangszóróval lesznek gazdagabbak

+ különdíját a legjobb női programozónak:
Egy okostükörrel díjazzuk.

+különdíj a legjobb középiskolás csapatnak:
A csapat tagjait egy-egy fejhallgatóval jutalmazzuk.

Minden döntős Ericsson ajándékcsomagot és oklevelet kap.

Részvételi feltételek

A versenyre középiskolások, egyetemi/főiskolai hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban.

A versenyben az Ericsson munkatársai nem vehetnek részt.

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.