Your chance to change the world
Regisztrálj még ma 3 fős csapatoddal

Próbáld ki minijátékunkat!

Ericsson Programozó Bajnokság

Ericsson Programozó Bajnokság 2018

YOUR CHANCE TO CHANGE THE WORLD

Szeretnéd megmérettetni programozói tudásodat? 
Jól megy a Java, a Python, a C++ vagy a C nyelvek egyike?
Szeretnéd Te is formálni a jövő technológiáját?

Ha igen, akkor itt a helyed!

Az Ericsson Programozó Bajnokság országos szakmai verseny középiskolásoknak, hallgatóknak és tapasztalt programozóknak (senior).

Miért érdemes részt venni?

Izgalmas szakmai kihívás, új tapasztalat egy tekintélyes céggel együttműködésben és értékes díjak várnak. Ha bejutsz a döntőbe, azzal egyúttal teljesíted az Ericsson K+F Központ szakmai felvételi tesztjét és egy lépéssel közelebb kerülsz az Ericssonos karrierhez!

Mi a feladat?

A verseny három fordulós, amelyből az első két forduló online zajlik.

Az első fordulóban kódotokkal irányíthatjátok Pac-Man-t a labirintusban, hogy a szellemeket kicselezve felfalja az összes pontot. Ha sikerül az összeset megennie, már bent is vagytok a második körben.

A második fordulóban azonban már nem lesz könnyű dolgotok, hiszen nem csak a több pályás kihívással, valamint a tanulékonyabb és egyben furfangosabb szellemekkel kell megbirkóznotok, hanem a pontokért is harcolnotok kell majd a versenytársakkal.  

A legjobb 12 csapat jut tovább az országos döntőbe (10 diák + 2 senior csapat), mely Budapesten, az Ericsson irodaházában kerül megrendezésre.

Díjazás

A fődíj Ericsson Studio látogatás stockholmi hétvégével, két csapattársaddal megnézhetitek a jővő technológiáit!

A második helyezett csapat versenyzői egy-egy Samsung Gear Fit2 Pro okosórát nyernek, a harmadik helyen végzett játékosok Play VR ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak.

Minden döntős oklevelet kap.

Részvételi feltételek

A versenyre középiskolások, egyetemi/főiskolai hallgatók és tapasztalt szakemberek jelentkezését várjuk 3 fős csapatokban.

A versenyben az Ericsson munkatársai nem vehetnek részt.