Díjak

1. helyezett csapat

Az első helyezett csapat Ericsson Studio látogatást nyer stockholmi hétvégével.

2. helyezett csapat

A második helyezettek mindegyike Asus Zenpad 3S 10 tabletet nyernek.

3. helyezett csapat

A harmadik helyre kerülők egy-egy JBL Flip 4 Bluetooth hangszóróval lesznek gazdagabbak.

+ különdíj a legjobb női programozónak
Egy okostükörrel díjazzuk.

+ különdíj a legjobb középiskolás csapatnak:
A csapat tagjait egy-egy fejhallgatóval jutalmazzuk.

+ karrierlehetőség: a legjobb résztvevők, a döntősök, állásjelentkezéskor mentesülnek az Ericsson szakmai felmérése alól, hisz már bizonyítottak a bajnokság döntőjében.


Minden döntős játékos Ericsson ajándékcsomagot és oklevelet kap.

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.