Regisztráció

Jelentkezési határidő:

2017. október 31. éjfél

A versenyre egyetemi/főiskolai hallgatók és végzett szakemberek (seniorok), valamint középiskolások jelentkezését várjuk, 3 fős csapatokban.

A regisztrációhoz szükséges kódot iskolád helyi szervezőjétől kaphatod meg, egy csapatnak egy kódra van szüksége. Középiskolás és senior csapatnak nincs szüksége regisztrációs kódra.

Ha nincs iskoládban szervező vagy nem érhető el, kérjük írjatok az info@ericssonbajnoksag.hu e-mail címre!

A versenyben az Ericsson munkatársai nem vehetnek részt.

A csapat középiskolásnak minősül, ha bármelyik csapattag középiskolás.

A csapat diák csapatnak minősül, ha mindhárom csapattag aktív hallgatói jogvisszonnyal rendelkezik.

A csapat seniornak minősül, ha van olyan csapattag, aki elvégezte az egyetemet/főiskolát, és már dolgozik.

A *-gal jelöl mezők kitöltése kötelező!

Elolvastam, és megértettem a csapat regisztráció választás módszerét.

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.