Köszöntő

Kedves Versenyzők!

Az Ericsson világvezető megoldásszállító a kommunikációs technológiák és szolgáltatások piacán. Az Ericsson Magyarország 27 éve meghatározó szereplője a magyar infokommunikációs iparágnak. A helyi leányvállalat alapítása óta a hazai társadalom felelős résztvevőjének és aktív tagjának tekinti magát, hozzájárulva a mobil- és vezetékes szélessávú hálózatok kiépítéséhez, az ország gazdasági fejlődéséhez, a magyar műszaki értelmiség kiműveléséhez. Az Ericsson elkötelezett a helyi jelenlét folyamatos erősítésében, a magyarországi foglalkoztatás további bővítésében.

Az Ericsson vallja, hogy egy vállalat K+F Központja csak akkor lehet hosszú távon sikeres, ha bekapcsolódik a helyi innovációs ökoszisztémába. Ez az innovatív közeg biztosítja azt, hogy a hazai tehetséges, újító szellemiségű fiatalok és tapasztalt, kiváló szakemberek csapata folyamatosan megtalálja az érdeklődésének, alkotókedvének megfelelő kihívást.

Bízunk benne, hogy sikerül e küldetésünk és az is, hogy fordulók alatt egy kicsit Ti is a mi csapatunk részévé váltok. De aki ügyes, az nemcsak a verseny alatt nézhet be hozzánk, hanem később akár a munkatársunk is lehet.

Jó munkát, sok sikert kívánunk Nektek!

Üdvözlettel,

Jakab Roland
Ericsson Magyarország
ügyvezető igazgató

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.