Karrier

Az alábbi állásbörzéken találsz meg bennünket 2017 őszén:

HVG Állásbörze: 2017. október 4. szerda 10:00-19:00 és 2017. október 5. csütörtök 10:00-17:00

TE + ERICSSON = nyerő kombináció

A te tehetségeddel és a mi nemzetközi erőforrásainkkal közösen mi bármit el tudunk érni.

Egy olyan szervezetnél, mint az Ericsson, minden pillanatban adódik valamilyen lehetőség. Ez nemcsak izgalmas feladatokat, pezsgő kultúrát, hanem rengeteg felfedezni valót is kínál azoknak, akik hozzánk hasonlóan az újdonságok megszállottjai. Nálunk nemzetközi karrierlehetőség vár, a munka és a magánéleted közötti egészséges egyensúly megtartásával.

Az Ericsson világvezető megoldásszállító a kommunkiációs technológiák és szolgáltatások piacán.

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai vállalat a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója. Ezen felül az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata.

Állások: Ericsson.hu/jobs
FB: https://www.facebook.com/EricssonMagyarorszag/

Bejelentkezés

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban.

Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.

Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.