Your chance to change the world
Regisztrálj még ma 3 fős csapatoddal

Próbáld ki minijátékunkat!

Ericsson

Találd meg a jövőd nálunk!

Az Ericsson szabadságot, támogatást és erőforrást ad az ideális karrierúthoz! Nálunk megmutathatod, hogy mire vagy képes olyan projekteken dolgozva, amelyek megváltoztatják a kommunikáció jövőjét. Budapesten van a vállalatcsoport második legnagyobb európai K+F központja. Nálunk megtapasztalhatod egy igazán globális szervezet valódi kultúráját, élvezve a lehetőségét a különböző részlegekkel, helyszínekkel és vezetőkkel való együttműködésnek. Változatos, innovatív és elfogadó munkakörnyezetünk biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozz ki magadból. A munka-magánélet egyensúlya, szakmai fejlődés és egy nagyszerű társaság áll az ericssonos karrierút középpontjában.

Milyen az Ericssonban az élet? Nézd meg itt!

Álláslehetőségek itt

A 2018-as őszi állásbörzéken a következő helyeken találkozhatsz velünk:

HVG Állásbörze Budapest, Papp László Budapest Sportaréna 2018. október 3-4.
Műegyetemi Állásbörze – BME 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3. 2018. október 10-11.
Óbudai Egyetem Állásbörze 1084 Budapest, Tavaszmező u. 14-18. 2018. október 17.

Az Ericssonról:

Az Ericsson lehetőséget teremt a kommunikációs szolgáltatók számára, hogy az összekapcsolhatóság minden értékét kiaknázzák. A vállalat portfóliója, a Hálózatok, a Digitális Szolgáltatások, a Menedzselt Szolgáltatások és az Új üzleti területek tevékenységének célja, hogy fokozza ügyfeleink hatékonyságát, támogassa digitalizálódásukat, és új bevételi lehetőségeket teremtsen.

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.

Az Ericsson Magyarország a magyar társadalom és kultúra részének tekinti magát – az ezzel járó felelősséggel együtt. Tudatában van annak, hogy ez a hosszú távú piaci jelenlét és a partnerszintű együttműködés elengedhetetlen feltétele. Az Ericsson Magyarország emberközpontú, sikerre ösztönző, egészségtudatos munkáltatói politikáját számos díjjal ismerték el: Az Év Vállalata (Figyelő TOP 200 – 2017), Az Év Önkéntes Vállalata (2017), Családbarát Munkahely(2017, 2003) “Legjobb Női Munkahely” Díj (2. hely, 2016), Az Év Intelligens Vállalata Díj (2014, 2015)„Legjobb Munkahely” Díj (2009, 2012), „Az év legeredményesebb vállalata” Díj (2010, 2011), Kármán Tódor Díj (2000, 2011),„Év Leginnovatívabb Vállalata” Díj (2009), Társadalmi Felelősségvállalás Díj (2008).

További linkek az Ericssonról: