Your chance to change the world
Regisztrálj még ma 3 fős csapatoddal

Próbáld ki minijátékunkat!

Ericsson

Az Ericssonról:

Az Ericsson a Hálózatba kapcsolt társadalom motorja – világvezető megoldásszállító a kommunikációs technológiák és szolgáltatások piacán. Jelenleg az Ericssonnál közel 115.000 szakember dolgozik és 180 országban vannak ügyfelei. A világ mobilforgalmának negyven százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják.

Az Ericsson Magyarországról

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás–alapkutatás–alkalmazott kutatás–termékfejlesztés láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója.Az üzleti területhez tartozó régiós mérnöki szolgáltató központban magasan képzett mérnökök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Továbbá a vállalat menedzselt szolgáltatásokat nyújtó központja helyszíni és telephelyi karbantartó tevékenységet lát el hazai szolgáltatók részére.

 Az Ericsson Magyarország a magyar társadalom és kultúra részének tekinti magát – az ezzel járó felelősséggel együtt. Tudatában van annak, hogy ez a hosszú távú piaci jelenlét és a partnerszintű együttműködés elengedhetetlen feltétele. Az Ericsson Magyarország emberközpontú, sikerre ösztönző, egészségtudatos munkáltatói politikáját számos díjjal ismerték el: “Legjobb Női Munkahely” Díj (2. hely, 2016), Az Év Intelligens Vállalata Díj (2014, 2015)„Legjobb Munkahely” Díj (2009, 2012), „Az év legeredményesebb vállalata” Díj (2010, 2011), Kármán Tódor Díj (2000, 2011),„Év Leginnovatívabb Vállalata” Díj (2009), Társadalmi Felelősségvállalás Díj (2008).

A kultúránk

Bármit szeretnél is elérni, vállalati kultúránk tiszteletben tartja és támogatja az ambícióidat. Nálunk nemzetközi karrierlehetőség vár, a munka és a magánéleted közötti egészséges egyensúly megtartásával.

TE + az ERICSSON = nyerő kombináció. Ez a lényege annak, amit munkáltatóként képviselünk. A Te tehetséged + a mi forrásaink. A Te ambíciód + a mi jövőképünk. A Te képzeleted + a mi innovációnk.

A TE + az ERICSSON azonban csak akkor működik, ha közösek az értékeink, a jövőképünk és a célkitűzéseink. Kultúránk mindig is sokszínű lesz. Azonban az egyik legerősebb, legkarakteresebb tulajdonságunk az, hogy a munkatársaink képesek összefogni, együtt dolgozni és közösen megtalálni a legjobb megoldásokat.

Mit vársz az élettől, mit vársz a pályafutásodtól? Mi az Ericssonnál megadjuk neked a lehetőséget, a támogatást és a felhatalmazást ahhoz, hogy a benned rejlő lehetőségeket kibontakoztathasd és hogy elérd a céljaid.

 

További linkek az Ericssonról:
www.ericsson.com 
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress